Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

maanantai 5. marraskuuta 2012

Baltic Track Tour ajettu!

Koko reissun hienoin asiahan oli taas päästä ajamaan sisäradalle. Fiilis on tosiaan melko erilainen, kun myllyssä..


                               Puupinta

                               Jonne ja yleisö, joka oikeasti jaksoi kannustaa kisoissa!


Kisat menivät mielestäni todella hyvin, vaikka muutama kaatuminen hiukan latistikin omaa tunnelmaani. Melkoisen syyskuntoisena sain kuitenkin puristettua itsestäni kaiken irti ja ainakin 500 metriä ja 2 kilsaa meni ajallisesti hyvin.

Lauantaina ajetussa omniumissa Tuli kaaduttua heti ensimmäisessä lähdössä, joka oli pudotusajo. Edellä ajanut ajaja nosti yllättäen ylös ja minulta meni eturengas alta. Neutraalikierroksella uusi etukiekko rikki menneen tilalle ja takaisin porukkaan. Pystyin ajamaan lähellä porukan kärkkeä ja vältin ensimmäiset pudotukset, mutta lopussa alkoi jo jalka painamaan ja olin lopulta 4.


                               Vanne väänty, muutama pinna poikki ja tuubi puhki.


Kevyttä rullailua perään ja uusi lämpö 2 kilometrille. Nyt ajo kulki jo melko lailla paremmin ja aikaankin täytyy olla tyytyväinen. Aika oli 2.30,99. Tuloksien mukaan startti kilsa 1.26,15 ja jälkimmäinen sitten 1.04,84?? hieman epäilen... Voittaja ajoi 2.30,83 eli niukasti jäin toiseksi.

Rullailua taas ja vähän uutta lämpöä ja linja-ajoon. Koitin ajaa mahdollisimman agressiivisesti ja päästä irti jonkun pienen porukan mukana, mutta tällä kertaa se ei toiminut. Porukka pysyi melko hyvin kasassa ja vain yksi ajaja onnistui ajamaan kierroksen kiinni. Loppukirissä jalat oli puhki ja sijoitus vaisu 7.


Vielä hyvä lämpö päälle viimeiseen lajiin, eli 500 metrille. Tilanne oli melko tasainen ja tiesin minulla olevan vielä mahdollisuus nousta mitaleille. Se vaatisi kuitenkin todella hyvää ajoa. Sellainen kuitenkin tuli! aika oli 37,1 ja jotain ja sijoitus 2. Voittajalle tuli reilusti takkiin, aika kai 35,6?

Lopputuloksiis sitten 4. ja yhden pisteen päässä mitaleista. Hieman harmitti, mutta eipä sille mitään voinut.

Tuloksia:

                       2 kilometrin tulokset.

                      Ja yhteistulokset.Sunnuntaina vuorossa oli Pisteajo ja Sprintti.

Lentävä 200  meni kohtalaisen hyvään aikaan 11,932. Sillä irtosi karsinnan 3. sija. Eriin pääsi 15 ajajaa ja ensimmäisissä erissä oli 3 jokaisessa. Onnistuin voittamaan oman eräni ja etenin 8 parhaan joukkoon.

Nyt vastaan tuli Antero ja tiesin että kisasta tulee tiukka. Viimeisessä kaarteessa pääsin hyvältä paikalta koittamaan peesistä ohi, mutta ei riittänyt. Putoaminen ajoon sijoista 5-8. Siinä ajossa tuli taas kaaduttua liian hiljaisen vauhdin takia kaarteessa. Uusinnassa sain kuitenkin koneen kulkemaan kunnolla ja tuloksena erän voitto ja lopullinen sijoitus 5.

Ja heti perään oli tiedossa 64 kierroksen (16 kilsaa) pisteajo. Jalat jo lähdössä aivan jumissa ja valehtelematta ensimmäiset 25 kierrosta meni vain rullaillessa porukassa. Jalat tuntui pikkuisen aukenevan ja koitin alkaa ajamaan agressiivisemmin, mutta ei tullut kummempaa tulosta tästä. Yhdessä kirissä onnistuin olemaan toinen, joten pistesaldoksi jäi 3. Se riitti lopussa 7. sijaan.

Kisat olivat siis kokonaisuutena positiivinen merkki siitä, että syyskunnollakin pystyy johonkin. Nyt vaan talven yli treeniä ja keväällä ajo näyttää varmasti mellko erilaiselta.

Sunnuntain tulokset:

                     Lentävä 200 m.

                     Alkuerät ja keräilyerät.

                     Toinen kierros ja ajot sijoista 5-8.

                      Välierät ja finaalit.

                     Pisteajot.


Hiski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti