Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Maaliskuu

Päivät kuluu pikkuhiljaa ja enää kuukausi kotimaisten maantiekilpailujen alkuun. Kelit eivät ole kyllä pyöräilijää suosineet. Saapa nähdä millainen sää on Lattomeri-ajossa...  Punttisalilla on tullut käytyä paljon ja rullilla ja myllyssä ajettua, jonkun verran myös hiihtämistä ja cyclo crossailua hyvinä päivinä.

Koulun puolella alkoi nyt helpompi jakso, mutta YO-kirjoitukset painavat vähän päälle. Ei kuitenkaan haitaten treenaamista. Ajokortti on myös helpottanut liikkumista treeneihin ja Jonnekin on samalla saanut kyydin sprinttereiden treeneihin. Punttisali onkin jo kuin toinen koti Jonnelle. Jonnen kanssa on myös treenattu madisonia Liikuntamyllyssä, seurauksena vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Henkisenä harjoitteluna on pelattu laivanupotusta, jossa Jonne on ollut ylivoimainen. (huijaamalla tai ilmiömäisellä onnella)

Maaliskuun loppuun, pääsiäisen tienoolle on varmistumaisillaan harjoitusleiri Liettuaan. Viikon verran hyvää treeniä kunnollisella radalla tekee hyvää ennen kotimaisia maantiekisoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti