Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Peruskuntoa

Viime postauksen jälkeen on taas tapahtunut. Kävin EM:ien jälkeisellä lepoviikolla koulussa tekemässä rästissä olleet tehtävät ja sain kaikki 75 kurssia kasaan. Joulukuun viides minusta siis kruunataan (vai pitäisikö sanoa seppelöidään?) ylioppilas. Steiner -koululle suuri kiitos ymmärryksestä poissaolojen suhteen. Niitä on kuitenkin leirien ja kisamatkojen yhteydessä kertynyt. Siirrytään kuitenkin itse urheiluun.


Lepoviikolla otettiin rennosti ja latailtiin akkuja. Sitten alkoikin joka syksyinen peruskunnon rakentaminen. Määrät ja tehot ovat molemmat vielä maltillisia, mutta niitä nostellaan pikkuhiljaa. Tärkeintä on saada kone tottumaan taas säännölliseen harjoitusrytmiin. Aikaa on vietetty ulkona cyclo crossaillen sekä sisällä trainerin päällä. Satunnaisesti on myös tullut eksyttyä punttisalin hämärään ja myllyn lepakkovuoroillakin on pistäydytty.


Ensi kaudeksi on nyt myös katsottu vakituinen hieroja. Aikaisemmin on tullut käytyä missä sattuu, jos vaan saa ajan tai hinta on sopiva. Nyt on löytynyt sopiva ja tässä ehdottomasti pysytään.

Ensi kauden sponsorisopimuksista lukkoon on lyöty yhteistyö Helsingin Katseen kanssa. Heidän mallistostaan löytyy Rudy Projectin aurinkolasit ja kypärät. http://www.helsinginkatse.fi/


Ja vielä viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä ensimmäinen harjoitusleiri on nyt varmistunut ja varattu. Marraskuun 9. noustaan koneeseen ja määränpäänä on Gran Canaria.


HK

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti