Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

tiistai 10. joulukuuta 2013

Maailmancup vai Myllykisat?

Ensimmäisenä pitäisi varmaan todeta, että olen nyt ylioppilas. Oli myös todella hienoa olla koko koulun ainoa lakitettava ja pitää ihan omat juhlat!

Toinen asia voisi olla sitten leuan kontrollit Kirurgisessa sairaalassa. Kaikki vaikuttaisi olevan juuri niinkuin pitääkin. Soseruoka jatkuu, mutta urheilla saa ihan normaalisti. Lääkäri ei pitänyt Kanarialle lähdön ajankohdasta, saati sitten matkan pituudesta, mutta matkalle lähtöä ei kielletty. Seuraava kontrollikin katsottiin sopimaan harjoituskalenterin kanssa sopivasti. Loistavaa palvelua!


Sitten itse urheiluun! Ratapyöräilyväki on saanut seurata päivä toisensa jälkeen aivan huikeita tuloksia Aquascalientesin maailmancupin osakilpailusta. Maailmanennätyksiä on rikottu toinen toisensa perään ja kokonaisuudessaan taso on ollut todella kova. 40 ajajaa lentävällä 200 metrillä alle 10 sekunnin, 10 ajajaa kilsalla alle minuutin ja paljon muita. Valitettavasti vauhtien kasvaessa myös kaatumiset tulevat todennäköisemmiksi ja ainakin keirinissä taisi olla useampikin läjä. Onneksi kenellekkään ei käynyt "pahasti".

Itsellä ei ollut ohjelmassa Meksikoon lähtö, mutta kävin hyvällä fiiliksellä ajamassa Liikuntamyllyssä joulun sisäratakilpailuissa. Kilpailujen taso jäi valitettavan alhaiseksi ja osallistujia oli melko vähän. Nuorta verta oli kuitenkin paljon liikenteessä hyvällä asenteella. Miesten sarjassa oli mukana neljä ajajaa ja ajoin sarjan voittoon rutiiniajolla. Oli mukava nähdä toinenkin kesän Suomen mestari ajamassa näissä "pikkukisoissa" ja Antti ajoi sprintteriksi erittäin hyvin ottaen huomioon välitysrajoituksen ja 2 kilometrin matkan.

Kunnon ammattimaista kilpailutoimintaa tapahtumaan toi henkilökohtainen mekaanikkoni, joka soitti muutaama tunti ennen kisoja ja kysyi välitystä, kun oli laittamassa jo pyörää kuntoon. On muuten todella erilainen fiilis saapua kisapaikalle, kun pyörä odottaa valmiina ja vain kasata rullat, vaihtaa vaatteet ja alkaa lämmittelemään. Kiitokset Tuomakselle!

5 päivää jäljellä seuraavaan Kanarian leiriin.

Hiski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti