Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

torstai 30. tammikuuta 2014

Leiri ohi ja lepoa!

On tammikuun loppu ja Kanarian leiri on ohi. Kuusi ja puoli viikkoa hujahti todella nopeasti hyvissä olosuhteissa treenaillessa. Hyvässä seurassa aika tosiaan rientää. Treenit ei aivan menneet suunnitelmien mukaan loppuun asti, mutta kokonaisuudessa hyvä setti tuli ajettua. Kiitokset vielä ajo- ja matkaseurasta Lepistöjen perheelle, Jarnolle, Ilkalle ja erityisesti Lotalle. Lotalta saatu varapuhelin pelasti paljon oman Iphonen hajottua. Leirin ollessa kakkinensa menestys, on Kanarian lämpö varmasti ohjelmassa myös tulevina talvina.

 Jouluposeeraus.

Santa Brigidassa kahvilla. 

Sorian nousussa. (Kuvat: Jyrki Lepistö)
 
 
Nyt vietän viikon Suomessa palautellen. Viikonloppuna on tarkoitus käydä mummolassa "tankkaamassa" ja todennäköisesti ajaa kevyttä lenkkiä ulkona pakkasessa. Alkuviikosta on leukamurtuman jälkitarkastus ja toivottavasti kaikki näyttäisi olevan kunnossa.
 
 
Kevään kuviot ovat edelleen jokseenkin auki, mutta seuraava leiri on tiedossa. Keskiviikkona on tarkoitus lähteä Deniaan leireilemään Jorin kanssa. Lämpötila ei ole aivan yhtä korkea kuin Kanarialla, mutta ajokelit ovat silti loistavat.
Langtidsvarsel
Lørdag1. februar13–19Søndag2. februar13–19Mandag3. februar13–19Tirsdag4. februar13–19Onsdag5. februar13–19Torsdag6. februar13–19Fredag7. februar13–19Lørdag8. februar13–19
Delvis skyet Klarvær Skyet Klarvær Skyet Klarvær Klarvær Delvis skyet
15°13°13°13°14°16°14°14°
0 mm0 mm0 mm0 mm0,3 mm0 mm0 mm0 mm
 
 
 Matkan pituus on kysymysmerkki, mutta toivottavasti palatessa olisi maantiekelit Suomessakin.. :)
 

 
Tulevan kauden tiimikuviot Suomessa ovat myös selvinneet. Ajan Team CCH-Kivenlahden Pyörähuollossa. Lisätietoja tiimistä löytyy sivuiltamme facebookissa. https://www.facebook.com/teamcchkivenlahdenpyorahuolto
 
 
Teamin tulevan kauden ajoasu.
 
Teamin toiminnassa mukana!
 
 
Hiski
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti