Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Maantie ISM ja Shimano neutral service

Panevezysin rataleiri saatiin hienosti ajettua läpi. Autettiin Sixteniä mahdollisuuksien mukaan valmistautumisessa Mastereiden EM ratakisoihin. Vedot oli joukkueajon tyyppistä pitkää vetoa, ajallisesti 10-20 min. Otettiin myös yksi leikkimielinen kilpailu, jossa ajettiin radan yhteislähtöjä pienellä porukalla. Saatiin kaikki siitä ihan hyvä treeni ja ihan hauskaahan se oli.

Sixten jatkoi matkaa suoraan Minskiin ja tsemppiä vielä hänelle EM kisoihin ja mitaleita Suomeen!!


Meille tuli sitten paluumatkalla taas tuttu kiire iltalauttaan ja saatiin ajaa pienen paineen alla koko matka. Ehdittiin kuitenkin helposti ja ongelmia ei ollut. Kiitoksia matka- ja treeniseurasta turkulaisille!


Tänään oli sitten vuorossa ikäluokkien SM-kisat maantiellä. Mulle oli laitettu tehtäväksi olla Shimanon sponssaaman neutraalihuoltoauton mekaanikkona. Sehän sopi hyvin ja pääsin seuraamaan lähtöjä suht hyvistä paikoista. 234 kilometriä eri porukoiden perässä ja YHDEN kiekon sain vaihtaa...
Se oli melkoinen pettymys, mutta ihan hyvä varmaan ajajien kannalta. :) Lisäksi se vaihto meni aika ammattimaisesti. Liikkuvasta autosta ulos, kiekko nopeasti irti telineestä ja juosten ajajan luokse. Tyhjä kiekko nopeasti irti ja uusi tilalle, linkku kunnolla kiinni ja jarrun nopea tarkistus. Ajaja sitten pyörän päälle ja työntämällä ajaja vauhtiin. Tyhjä kiekko mukaan ja kiinni telineisiin ja sitten vaan takas autoon ja taas ajelemaan. Toi mekaanikkona oleminen oli ihan siistiä ja ihan mielellään voin ruveta uudestaankin.

Shimano neutral service car valitsi päivän leijonaksi M30 sarjan Juhana Hietalan, joka rengasrikon tullen kävi hakemassa maalialueella varakiekon Juhon cervelosta ja lähti lopulta ajamaan porukkaa yksin kiinni. Aikaeroa pääjoukkoon tuli sivullisten mukaan yli minuutti, joten porukan kiinni ajaminen oli jo todella miehekäs veto! Sen lisäksi Juhana päihitti muun pelotonin vielä loppukirissä ja vei rankan rupeaman jälkeen M30 sarjan mestaruuden.

Onnea Juhanalle ja kaikille muille voittajille sekä mitalisteille! Tapahtuma oli hieno ja hyvin järjestetty. Kiitos siitä kuuluu Pertti Sirenille ja koko CCHn talkooporukalle!! Oli ilo olla mukana menossa!


Hiski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti