Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Rataa, Fellman ja Porvoo..

Tiistain Bianchi cupin jälkeen keskiviikkona oli kevyet ratatreenit ja torstaina ratakisat. Kilometri, linja-ajo, pudotusajo ja pisteajo. Kilsa oli todella nihkeä ja jalat oli puhki tiistaista. Linja-ajo tuntui todella paljon paremmalta. Aktiivisen ajon tuloksena lopussa irtiottoporukan kirin voitto. Pudotusajossa olin myös koko ajan hereillä ja pidin kilpailua kontrollissa. Porukkaa putosi kierros kierrokselta ja lopussa viimeisen kirin voitto suht helposti. Alkoi jo hieman painamaan. Pisteajossa lähdin taas aktiivisesti irtiottoon. Nummikon Jussin kanssa vedettiin kahdestaan melko pitkään. Kiripisteet jaettiin suunnilleen tasan ja pääjoukko ajettiin kiinni. Vahvassa iskussa ollut Nummikko lähti vielä toiselle kierrokselle, mutta itse tyydyin olemaan pääjoukossa. Lopussa vielä pieni irtiotto pääjoukosta ja hyvät kiripisteet viimeisessä kirissä. Pisteajon sijoitus oli lopulta toinen. Näistä kilpailuista jäi todella hyvä maku, vaikka kilometrin aikaan en aivan tyytyväinen ollutkaan..


Perjantaina lepo. Illalla Lahteen ja pyörittelin muutaman kerran rauhallisesti Fellmanin reitin läpi. Pyörä autoon, nokka Orimattilaan ja mummolaan tankkaamaan ja lepäämään. Aamulla rauhallinen herätys, kevyt aamupala ja puoleksi tunniksi pyörittelemään ympäri Ola cityä. Mummolaan, lounas naamaan ja lähtö kisapaikalle. Matkalla setä mukaan. Setäni Jussi Kanerva (Orimattilan Toive) oli ajamassa myös Fellmanin ajot ja osallistumassa sunnuntaina myös Porvoossa, mutta kilpa-sarjaan. Fellmanin puistoon saavuttua haettiin numerot ja alettiin lämmittelemään kisaa varten. Kaikki sujui hyvin, mutta silti kisassa kävi samlla lailla kuin viime vuonna. Alussa tuli jäätyä liian taakse ja jokaisesta mutkasta joutui tykittämään täysiä ja se söi voimia. 20 minuuttia pysyin pääjoukossa ja vielä 10 min paritempoa jonkun Lahtelaisen kanssa päälle. Ainoa valoisa puoli oli että porukassa pysyi huomattavasti pidempään kuin viime vuonna.


Edellisenä vuonna huonosti menneen Fellmanin jälkeen tuli kuitenkin hyvä Porvoon ajo. Samalla lailla tänä vuonna. Koko päivän tuntui ajo melko hyvältä, vaikka muutaman kerran olikin todella tiukilla. Huolto pelasi todella hyvin ja se helpotti ajamista merkittävästi. Kiitos teamin kaverit. Irtiottoporukka meni menojaan, mutta pääjoukossa pidettiin silti vauhtia. Koitin saada vielä hyvän paikan loppukiriin, mutta jäin vähän huonoon paikkaan käännyttäessä kaupunkikierrokselle. Maalimäessä sai kuitenkin kuitattua useammankin sijan takaisin. Tuloksissa lopulta 32. ja todella tyytyväinen ajooni. 170 hyvää kisakilometriä..

Nyt kevyt viikko ja viikonloppuna SM Omnium Käpylän velodromilla. Kaikki kynnelle kykenevät kannustamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti