Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kuusijärven Bianchi cup

Eilen tuli ajettua pienen tauon jälkeen ensimmäinen maantiekisa. Kuusijärvellä järjestetty aluecupin kisa. Ennakkoon kilpailun tason ei pitänyt olla kova, mutta paikalle saapui todella monia eliten ajajia ja kovaa vauhtia oli luvassa. Matkan piti olla "vain" 50 kilsaa, joten oli tarkoitus ajaa todella aktiivisesti ja pysyä lopussa hädin tuskin porukassa. Reittiä jouduttiin hieman muuttamaan hyvän kelin takia. Kuusijärvellä oli tienvarret täynnä autoja. Uusi reitti oli suunnilleen saman pituinen kuin edellinen, mutta siinä ei onneksi ajettu kuninkaanmäkeä ylös! :) Ratamiehen reitti.

Kisassa ajettiin alusta asti kovaa ja monia irtiottoja nähtiin ja useammissakin olin itse mukana. Välillä kokeilin jopa epätoivoisia yksinäisiä hatkoja. Kaikki irtiotot ajettiin kuitenkin melko nopeasti ja todella kontrolloidusti kiinni. Itsekkin ajoin muutaman porukan kiinni. Lopulta voitto ratkaistiin pääjoukon massakirissä, jonka nopein oli Risto Aaltio (Länken) ja toiseksi nopein Kimmo Kananen (Velocitor). Itse olin laskujeni mukaan 9. Ihan hyvä suoritus aivan loppuun ajetuilla jaloilla.

Kuvia:

Kuva: Jari Birling


Kuva: Jari Birling
 
Kuva: Jari Birling
 
 Kuva: Jari Birling

Kuva: Ilse Holm 

 Kuva: Ilse Holm

 Kuva: Ilse Holm

 Kuva: Ilse Holm

 Kuva: Ilse Holm

 Huomenna on ohjelmassa ratakilpailut Käpylässä ja viikonloppuna sitten Fellmanin ajot Lahdessa ja Porvoon ajot. Viikonloppuna on tulossa paljon ajajia myös ulkomailta joten vauhtia riittää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti