Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Pari viikkoa Espanjassa jäljellä.

Muutamaan viikkoon en ole blogia päivitellyt, kun ei ole oikein ollut mitään kerrottavaa. Ohjelmassa on tiistaina 25. päivä lentää Brysseliin ja ajaa muutaman viikon ajan Belgiassa kisoja pohjalle ennen Suomen kauden alkua. Toukokuun alussa Tanskassa pitäisi olla jo paljon kovia kisoja alla, etenkin kun ensimmäiset SM-mitalitkin jaetaan jo toukokuussa.


Roope ja Jesse olivat reilun viikon ajoseurana täällä. Muuten olenkin enimmäkseen ajanut yksin tai kahdestaan Jorin kanssa. Mahdollisuuksien mukaan lenkillä hypännyt jonkun porukan perään ja rullaillut siinä.

Takarengas aiheutti yksi päivä pienen tilanteen, kun serpentiiniä laskiessa rengas puhkesi kesken mutkan. Pienellä kanttailulla ja pomppimisella pysyttiin kuitenkin pystyssä. Reissun saldona edelleen vain yksi kaatuminen!

 Kusitauko.

 Kipuamassa Vall de Eboa.


Kanarialla oli hiukan ongelmia ajolasien kanssa. Vanhat Blizin lasit olivat ihan hajoamispisteessä ja linsseistä ei meinannut enää nähdä läpi. Nyt Deniaan sain mukaan Helsingin Katseelta uudet Rudy Projectin lasit. Pikaisesti katsottuna aivan samanlaiset kuin edelliset, mutta tuntuma päässä on aivan eri. Nämä istuvat itselle todella hyvin ja polarisoidut linssit mukavoittavat ajamista. Suosittelen!


Aamupalapäivitys vielä.Kanerva kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti