Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Aeropuerto Valencia

Denian leiri on nyt loppuun asti taputeltu. Todella hyvät seitsemän viikkoa treeniä. Kelit suosivat koko leirin ajan. Kahtena päivänä taisi sataa ja vain toinen näistä oli ajopäivä. Muuten ajeltiin aurinkoisessa tai vähän pilvisessä ilmassa. Lämpöä oli ihan sopivasti ja leirin loppupuolella alkoi olemaan ihan oikeasti lämpimiä päiviä. Melko tuulista oli kyllä enimmäkseen, mutta mikäs sen hauskempaa kun vastatuuleen puskeminen! :)


Tällä hetkellä siis Valencian lentokentällä odottamassa Baggage-dropin aukeamista. Lento FR1919 Bruselas-C nousisi tuossa neljän tunnin kuluttua. Brysselissä pitäisi olla Heistmanin Villen vastassa. Jos  lento on ajoissa ja kämpille ehtii hyvissä ajoin, voisi pyörää käydä varmaankin ulkoiluttamassa tunnin verran. Eilen alkoi kevyt viikko ja nyt on tarkoituksena ladata vielä akut täyteen ennen ensimmäisiä kisoja. Viikonloppuna aletaankin ajamaan Belgian kermiksiä valmistautuen kevään ja kesän kisoihin.

Kanerva kuittaa, kun 15 minuutin ilmainen netti alkaa olemaan loppu. Pitäisi osata kirjoittaa nopeammin tai pystyä ajattelemaan samalla, jotta saisi pidempiä postauksia rajoitetulla ajalla...

Suuret kiitokset vielä leiriseurasta Jorille ja meidän huoltojoukoille!

Muutama kuva vielä:

 Kämpillä Jorin kanssa.

Kaurapuuroa aamupalalla.

Anteron kanssa lenkillä. Mukana myös Jori ja Samu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti