Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arlanda flygplats

Viimeisimmästä postauksesta täällä onkin jo se kuukausi. Tässä välissä on ehtinyt tapahtua paljon, mutta en ole niistä tänne ehtinyt/jaksanut/viitsinyt raportoida. Uuden yhteistyösopimuksen vuoksi pidän nykyään viikoittaista blogia Uuden Suomen Vapaavuorossa. Blogspotin käyttö on siis jäänyt vähemmälle, mutta kirjoittelen tänne silti epäsäännöllisesti yhteenvetoa kauden kuluessa.


Viime postauksen jälkeen lensin tosiaan Valenciasta Brysseliin ja avasin kilpailukauden Belgiassa. Neljässä viikossa kertyi jalkoihin 11 kilpailua sekä hyvä määrä treenikilometrejä. Yhdestätoista startista kertyi lähes tasan 1000 kisakilometriä. Mukaan mahtui yksi kasa ja kaksi rengasrikkoa.

Kunto tuntuu tällä hetkellä ihan hyvältä. Ohjelmassa on nyt pari kevyempää viikkoa, mutta avaan silti Suomen kisakauden viikonloppuna Turussa. Seuraavana onkin sitten vuorossa isot kilpailut Tanskassa ja Ruotsissa. Siellä pärjätäkseen ja ihan mukana pysyäkseenkin täytyy kunnon olla kohdallaan. Toivottavasti se on!


Nyt kulutan aikaa Tukholman lentokentällä, josta jatkolentoni, toivottavasti ajallaan, tuo minut kotiin. Kirjoitus loppukoon ja eväiden syönti alkakoon!


Kuvaa Sint-Truidenin kermiksestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti