Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

U6 Cycle Tour

Tidaholmiin lähdön ei pitänyt kuulua suunnitelmiin tänä vuonna, mutta parin muuttujan takia sinne tuli kuitenkin lähdettyä. Viime vuoden tavoin reissu oli todella upea ja kisat oli hyvin järjestetty. Todella loistavan matkaseuran kanssa ei tullut tylsää missään vaiheessa. Suuret kiitokset kaikille mukana olleille ja erityisesti Askolle, Päiville ja Ismolle hoivaamisesta ja huoltamisesta! Kiitokset myös Chebicin porukalle huoltoautosta. Huolto pelasi erinomaisesti koko viikon ajan.

Itse kisat meni omalta osin hyvin. Matkat olivat hieman viime vuotta pidempiä ja elitessä ajettiin hieman kovempaa.


1. 3,3 km prologi. Todella väsynyt ajo. Ei kulkenut mihinkään ja reitille oli keksitty laittaa ylämäkikin.


2. 147 km maantie. Ihan hyvää perusajoa pääjoukossa koko päivä. Lämmin oli ja pulloja tuli otettua kiinteästä huollosta melko lailla. Loppukirissä tuli kasa ja Jorilla hajosi pyörä. Onneksi kuski oli täysin kunnossa ja pääsi jatkamaan seuraavina päivinä uudella pyörällä. Toivottavasti vanha pyörä saadaan vielä kuntoon!


3. 170 km maantie. Vettä satoi ja lämpöä +9. Irtiotto lähti ja pääjoukko ajoi grupettona maaliin. Ei ollut herkkua, mutta onneksi säilyi terveenä. Pääjoukossa maaliin. Hatka otti pääjoukkoon eroa yli 10 min.


4. 50 km kortteli. Reittiä oli hieman muutettu viime vuodesta tietyön takia. Reitti oli helpompi, mutta todella vauhdikas. Kisassa tuli jäätyä hieman liian taakse ja peesailtua siellä sitten loppuun asti. Keskinopeus 45 kmh.


5. 160 km maantie. Jaloissa alkoi jo vähän painaa, mutta ajo tuntui kuitenkin melko hyvältä. Reitillä oli hiekkatietä ja yksi pidempi ylämäki. Viimeisen kierroksen loppupuolella tuli kasa ja jouduin koukkaamaan nurmikon kautta vauhtia. Sain porukan kiinni, mutta energiat loppui siihen. Putosin maalimäen juurella porukasta ja ajelin rauhassa maaliin. Pääjoukkoa perässä noin minuutin.


6. 14 km aika-ajo. Tavoitteena päästä ehjänä maaliin asti. Jalat jo todella puhki ja ajaminen oli nihkeää. Aamulla alkoi vielä kurkku vaivata. Aikaan tuli kuitenkin parannusta viime vuoteen verrattuna.


Kokonaistuloksissa 48. 15 min 4 sek voittajaa perässä.
Tarkat tulokset: http://www2.idrottonline.se/CKU6-Cykel/U6CycleTour/Resultat/

Meidän porukka menestyikin ihan, kun Lotta Lepistö voitti naisten kokonaiskilpailun todella niukalla erolla. Lotta ajoi koko viikon todella hyvin ja tasaisesti. Naisten parhaat juniorit palkittiin erikseen ja Veera Väkevä oli kolmas ja Anna Lahti toinen. He ajoivat myös todella tasaisen varmasti koko viikon. Pienemmistä tytöistä Viivi Puskala ja Vilhelmiina Suvisaari ajoivat myös hyvin koko viikon. Prologissa molemma ylsivät palkintopallille! Ehkä ensi vuonna miehetkin menestyvät..?


Nyt lepoviikko ja lauantaina Helsingin velodromilla ratapyöräilyn suomenmestaruuskisat. Lajeina joukkuesprintit, miesten keirin ja pisteajo ja naisten linja-ajo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti