Kuva

Kuva

Uusi Blogi

Pidän uutta blogia osoitteessa http://hiskikanerva.vapaavuoro.uusisuomi.fi

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Viimeisimmät kuulumiset

Viikonloppuna oli Rata SM:t ja tavoitteet oli asetettu korkealle. Niihin ei kuitenkaa aivan ylletty. Kahta mitalia ei tullut. Päivä käynnistyi joukkuesprinteillä. Joukkueemme (CCH nr.2; Lauri Arte, Hiski Kanerva, Wille-Oskari Riihelä) ajoi todella onnistuneen ajon karsinnassa ja etenimme finaaliin. Finaaliin vaihdoimme ajojärjestystä, mutta se ei toiminut. Ajo ei pysynyt kasassa. Eli suoraan sanottuna minä en pysynyt perässä. No, hopeaa tuli kuitenkin.

Seuraavaksi oli vuorossa keirin. Alkueristä jatkoon oikean kaverin peesissä. Kiitos Antti!! Finaalissa pää ei pysynyt kylmänä ja lähdin hätäilemään. Pitkä kiri ei yllättäen toiminut ja olin erän viimeinen. Sijoitus 7.

Päivän kohokohta eli pisteajo oli vielä jäljellä. Tavoitteena oli ehdottomasti mitali, mutta jouduin pettymään. Muutama tyhmä taktinen virhe, muutama missattu hatka ja muutama liian aikaisin lopetettu kiri.. Perushyvää ajoa, mutta tästä pitää parantaa, sekä fyysisesti että taktisesti. Tuloslistassa lopulta 4. Pientä hämmennystä aiheutti tuomareiden sähläykset pisteiden kanssa. Mitalit menivät kuitenkin oikeille kuskeille. Sitä ei voi kiistää! Nummikko ajoi todella vakuuttavasti ja ansaitsi voiton.


Nyt on vielä tulevana viikonloppuna muutamia SM-lajeja jäljellä. Perjantaina kilometri, lauantaina neljä kilometriä ja sunnuntaina nelosen joukkue ja linja-ajo.

Viikon päästä keskiviikkona onkin sitten lähtö Ranskaan. Kuukauden verran olisi kilpailemista tiedossa EC Mayennen väreissä. Tämä oli todella positiivinen asia, kun Suomessa kisat ovat jo melkein loppu. Elokuussa on jäljellä vain muutamia kilpailuja

1 kommentti: